پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر

پاورپوینت فرایند تخمیر شیر در 114اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر

فرایند تخمیر شیر 
تخمیر شیر 
پاورپوینت فرایند تخمیر شیر
بررسی فرایند تخمیر شیر 
دانلود فرایند تخمیر شیر 
پاورپوینت  بررسی فرایند تخمیر شیر 
تحقیق فرایند تخمیر شیر 
 شیر 
دانلود پاورپوینت بررسی  فرایند تخمیر شیر 
پروژه دانشجویی
دانلود پاورپوینت
دانلود مقاله
دانلود پژوهش
دانلود تحقیق
دانلود پروژه
پاورپوینت	
مقاله 
پژوهش 
تحقیق
دسته بندی فایلهای با ارزش سایر رشته ها
فرمت فایل pptx
حجم فایل 9 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 114

پاورپوینت فرایند تخمیر شیر در 114اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


تخمیر فراورده های حیوانی

oمهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از: فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده

3-1 فراورده های تخمیر شده شیر oهمان طوری كه نام این گروه از فراورده ها نشان می دهد ماده اولیه تولید آنها شیر است، كه ممكن است به صورت طبیعی و یا پس از تغلیظ نسبی، مورد استفاده قرار گیرد. تخمیر اصلی این فراورده ها تخمیر لاكتیك است كه باعث انعقاد شیر می گردد.

فراورده های تخمیر شده شیر را به طور معمول به دو گروه تقسیم می كنند: شیرهای تخمیر شده و پنیرهای تخمیر شده هر گروه به طور جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد. در تولید پنیرهای تخمیر شده به طور معمول بخشی از آب و تركیبات شیر پس از انعقاد حذف می شود.


شیرهای تخمیر شده

oتاریخچه شیرهای تخمیر شده بسیار قدیمی است. منشأ اصلی آنها را آسیای مركزی می دانند. ولی به طور مطمئن هر جا كه دامداری بوده این فراورده ها هم كم و بیش تولید می شده اند. مهم ترین شبرهای تخمیر شده شناخته شده عبارتند از: ماست، دوغ كره كشت شده، دوغ بلغاری، شیر اسیدوفیل، كفیر، كومیس، اسكایر و تیت. فراورده های دیگری من و بیش مشابه فراورده های مذكور، و یا به طور كامل مشابه آنها، ولی با نام های دیگری، در كشورهای مختلف نیز تولید و مصرف می گردند.


oبرخی از متخصصان، شیرهای تخمیر شده را بر اساس درجه حرارت تخمیر، یا به بیان دیگر، حرارت بهینه مایه های میكروبی مورد استفاده در تولید آنها، به دو گروه تقسیم می كنند o

. فراورده های تخمیرهای گرمادوست وفراورده های تخمیرهای میاندوست حرارتی.

شیرهای تخمیر شده ای كه با تخمیرهای گرمادوست تولید می شوند:

اصطلاح «گرمادوست» در اینجا در مورد تخمیرها ویا مایه هایی كه برده می شود كه حرارت بهینه آنها بین 37 تا 45 درجه سانتی گراد است و میكروب هایی كه در این تخمیرها یا مایه های آنها وجود دارند، به طور معمول، گونه های مختلف جنس های لاكتوباسیلوس و استرپتوكوكوس هستند. مهمترین فراورده این گروه، ماست است

 

دانلود پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر


shakibonline تخمیر ,های ,فراورده ,شیر ,كه ,طور ,تخمیر شده ,فراورده های ,به طور ,های تخمیر ,شیرهای تخمیر ,پاورپوینت فرایند تخمیر ,بررسی فرایند تخمیر ,پاورپوینت بررسی فرایندمنبع

مقاله ترس در کودکان و شیوه درمانی ost برای فوبیای خاص

پایان نامه مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی در پرتو قانون مجازات اسلامی مصوبه جدید.

پکیج کامل فرم های لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص(با نمونه های پر شده)

پایان نامه مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی در پرتو قانون مجازات اسلامی مصوبه جدید

پاورپوینت نقش گروههای ذی نفوذ ( فشار ) و احزاب در خط مشی گذاری دولتی

پاورپوینت رشد جنسی

پاورپوینت توسعه محصولات جدید و تحلیل رفتار مصرف کننده

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

اجناس فوق العاده Kaktos45 هر چی که بخوای قنادی نهال فدک گرافی interior-design17 مجله اینترنتی برمو آنلاین فروشگاه معرفی اجناس هایپرتمپ | قالب وبلاگ | قالب وردپرس | گرافیک